Deparazitare interna si externa

deparazitare.jpgDaca iubesti animalele, cu siguranta ai ras cu hohote la toate videoclipurile cu pisici si caini care canta la pian.

Dar iubirea fata de animale inseamna mai mult de-atat, si vizita la medicul veterinar trebuie sa fie intotdeauna prima pe lista.

La caini, deparazitarea interna se face cu Dehinel (substanta activa febantel, pirantel si praziquantel), iar cea externa cu Duo Win (substanta activa piriproxifen si permetrina).

La pisici, deparazitarea interna se face cu Cestal Cat, iar deparazitarea externa cu Efipro (Virbac).

Fiecare animal este special si unic in felul sau. Printr-o consultatie amanuntita descoperi lucruri noi despre el si poti preveni anumite afectiuni absolut nebanuite pe care companionul tau le are.

Test dirofilaria: Dirofilarioza este o boala produsa prin intepaturi de tantari, manifestata prin aparitia la nivelul aortei si arterelor pulmonare a unor viermi ce pot ajunge la 30 cm lungime.

V-ati vazut vreodata catelul facand saniuta pe covor? Aceasta poate fi una din cauzele care pot duce la abcesele perianale, prin urmare vidatul glandelor perianale este foarte important pentru sanatatea animalelor de companie.

© veterinar-constanta.ro. Toate drepturile rezervate. Creat cu Websea Website Builder